fbpx

Luxe Verzorgingshuis

Luxe verzorgingshuis in Heeze

Een luxe verzorgingshuis nabij Eindhoven? Voor uw dierbare ouders, uzelf of uw partner? Dan bent u bij Zorgvilla Valckenborgh aan het juiste adres. Wij combineren een luxe woonomgeving waar u zich thuis voelt en kunt genieten van de beste zorg. Onze zorgmedewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Kiest u ook liever voor een luxe verzorgingshuis? Lees dan snel verder!

Het genot van een luxe verzorgingshuis

Wij zijn een klein luxe verzorgingshuis net onder de rook van Eindhoven. We zorgen dat senioren met een zorgbehoefte een luxe leven kunnen combineren met de juiste zorg. Dit doen we door onze bewoners zo zelfstandig mogelijk te laten wonen in een luxe huurappartement, maar wel met de voordelen van een gezamenlijk dak en de juiste zorg. Hierdoor creëren we tijd en ruimte om met familieleden en vrienden te genieten van de tijd en ruimte, zonder u zorgen te maken over de zorg en praktische zaken. Kortom: genieten van luxe met de juiste zorg.

Zelfredzaamheid en zelfstandigheid is een belangrijk goed voor onze bewoners. Mocht onverhoopt de zorgvraag toenemen, dan kunnen we deze bieden. Het verhuizen naar een andere locatie of instelling is niet nodig, mits de eigen veiligheid en die van de medebewoners niet in gevaar komt.

Het personeel onderdeel van het huishouden is

De bewoners met elkaar een groep vormen

De kleinschalige woonvorm is gevestigd in het archetype huis

De bewoner in voor- en tegenspoed een bewoner blijft

Bewoners een gewoon huishouden voeren

De bewoner regie heeft over de inrichting van zijn of haar dagelijks leven

24 uurs zorg

Genieten met zorg en aandacht? Dat kan bij prive verzorgingshuis Zorgvilla Valckenborgh. We zorgen niet alleen voor een goede zorg en verzorging. We staan ook klaar tijdens de begeleiding van dagelijkse bezigheden en vaak ook gewoon een goed gesprek. Alles afgestemd op de leefwijze van onze bewoners, waarbij het persoonlijke en de professionaliteit nooit uit het oog verloren wordt. Dat is wat ons onderscheid ten opzichte van reguliere verzorgingshuizen. Bij ons kunnen mensen met zowel lichamelijke beperkingen als dementie terecht. Wel dient men men een zorgzwaarpakket zzp 4,5,6 te hebben. Ook ’s nachts staat ons team met vertrouwde gezichten voor ze klaar.

Zorgkaart

Kennismaken?
Ervaar Zorgvilla Valckenborgh zelf