fbpx

Particulier Verzorgingshuis Eindhoven

Particulier verzorgingshuis nabij Eindhoven

Zoekt u een particulier verzorgingshuis nabij Eindhoven voor uzelf, uw partner of één van uw ouders? Een verzorgingshuis waar 24 uur per dag de juiste zorg gegeven kan worden. Maar nog veel belangrijker waar u zicht thuis volgt? Dan bent u bij Zorgvilla Valckenborgh aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig namelijk meer opties dan de reguliere verpleeghuizen. Steeds meer senioren kiezen voor een luxe verzorgingshuis, ofwel een zorgvilla genoemd. Zorgvilla Valckenborgh is zo’n verzorgingshuis waar zorgmedewerkers 24 uur per dag voor u klaarstaan. Meer weten over onze locatie? Lees dan snel verder!

Wonen in een particulier verzorgingshuis nabij Eindhoven

Valckenborgh is een kleinschalig particulier verzorgingshuis vlakbij Eindhoven. Ouderen met een zorgvraag kunnen bij (particulier) verzorgingshuis Valckenborgh het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening, worden zij zo veel mogelijk ontzorgd. Door de geruststelling van een veilige sociale woonomgeving en 24 uurszorg voor hun dierbaren, ontzorgen wij ook familieleden en vrienden van onze bewoners. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Wij respecteren de privacy van onze bewoners en vinden het belangrijk om rekening te houden met de wensen en gewoonten. Kortom: genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk.

Wij hechten waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij bij ons blijven wonen. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

Het personeel onderdeel van het huishouden is

De bewoners met elkaar een groep vormen

De kleinschalige woonvorm is gevestigd in het archetype huis

De bewoner in voor- en tegenspoed een bewoner blijft

Bewoners een gewoon huishouden voeren

De bewoner regie heeft over de inrichting van zijn of haar dagelijks leven

24 uur per dag zorg

Genieten onder de vleugels van zorg en aandacht, dat kan bij (particulier) verzorgingshuis Valckenborgh. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een goed gesprek. Persoonlijk, professioneel en zoveel mogelijk afgestemd op het leven van onze bewoners. Dat is wat onze zorg écht bijzonder maakt. Zowel mensen met dementie als met lichamelijke beperkingen kunnen bij ons terecht, mits men een zorgzwaartepakket zzp 4,5 of 6 heeft. Onze bewoners kunnen 24/7 vertrouwen op de beste zorg in een warme sfeer, dus ook ’s nachts. Het team is compact, zodat men snel vertrouwd is met alle gezichten. Wij beperken onze bewoners op geen enkele manier in hun vrijheden en hebben dus geen BOPZ-erkenning (gesloten afdeling).

Zorgkaart

Kennismaken?
Ervaar Zorgvilla Valckenborgh zelf