fbpx

Particuliere Zorgvila Eindhoven

Particuliere Zorgvila nabij Eindhoven

Bent u op zoek naar een particuliere zorgvilla in Heeze voor uzelf, uw partner, uw vader of moeder? Een plek waar er 24 uur per dag de juiste zorg gegeven kan worden én waar u zich thuis voelt? Tegenwoordig zijn er meer opties dan alleen de reguliere verpleeghuizen. Er zijn steeds meer senioren die kiezen voor een luxe verzorgingshuis, ofwel zorgvilla. In zorgvilla Valckenborgh nabij Eindhoven staan onze zorgmedewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Meer weten over ons locatie? Lees dan snel verder!

Wonen in een particuliere Zorgvilla nabij Eindhoven

Valckenborgh is een kleinschalig particuliere zorgvilla in Heeze. Ouderen met een zorgvraag kunnen bij zorgvilla Valckenborgh het leven dat zij gewend zijn voortzetten. Gezamenlijk met andere bewoners worden de dagelijkse activiteiten onder ‘normale’ omstandigheden uitgevoerd. Zonder al te veel na te denken over de zorgvraag die bij ouderen door het hoofd spoken. Bij zorgvilla Valckenborgh kunnen de bewoners zo comfortabel en zo zelfstandig mogelijk wonen in hun eigen en luxe huurappartement. Wij respecteren de privacy van onze bewoners en vinden het belangrijk om rekening te houden met de wensen en gewoonten. Door de geruststelling van een veilige sociale woonomgeving en 24 uurszorg voor hun dierbaren, ontzorgen wij ook familieleden en vrienden van onze bewoners. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en activiteiten. Kortom: genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk.

Wij hechten waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij bij ons blijven wonen. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

Het personeel onderdeel van het huishouden is

De bewoners met elkaar een groep vormen

De kleinschalige woonvorm is gevestigd in het archetype huis

De bewoner in voor- en tegenspoed een bewoner blijft

Bewoners een gewoon huishouden voeren

De bewoner regie heeft over de inrichting van zijn of haar dagelijks leven

24 uur per dag zorg

De zorg wordt indien nodig, gedurende 24 uur per dag gegeven door een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden. Door de kleinschalige en luxueuze opzet worden zorg en diensten op een hele persoonlijke manier geleverd, de individuele zorg wordt per persoon aangepast aan de behoefte van het moment. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een goed gesprek. Genieten onder de vleugels van zorg en aandacht is dagelijkse kost bij particuliere zorgvilla Valckenborgh en ,mocht het nodig zijn, dan is dankzij het persoonlijke alarmeringssysteem hulp altijd snel voorhanden. Hiermee bent u verzekerd van de persoonlijke verzorging en aandacht die u mag, verwachten 7 dagen per week.

Zorgkaart

Kennismaken?
Ervaar Zorgvilla Valckenborgh zelf