fbpx

Privé Verzorgingshuis

Prive verzorgingshuis

Een prive verzorgingshuis in of rondom Eindhoven. Voor uzelf, uw partner of uw dierbare ouders? Een plek waar de juiste zorg gegeven kan worden én waar u thuis bent? Dan is prive verzorgingshuis Valckenborgh de juiste plek. Onze zorgmedewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar, want er is tegenwoordig veel meer dan alleen de reguliere verpleeghuizen. Kiest u ook als senior voor een luxe verzorgingshuis, ofwel zorgvilla? Lees dan meer op deze pagina!

Wonen in een prive verzorgingshuis

Zorgvilla Valckenborgh is een klein prive verzorgingshuis in Heeze. Senioren met een zorgbehoefte kunnen bij ons het leven leiden wat ze voorheen ook deden. Zo zelfstandig mogelijk in een eigen huurappartement en met de voordelen van een gezamenlijk dak, de juiste zorg en dienstverlening. Zo ontzorgen wij niet alleen onze bewoners, maar ook de familieleden en vrienden. Zo creëren we tijd en ruimte om juist van elkaars gezelschap te genieten in plaats van bezig te zijn met zorg of praktische zaken. De bewoners genieten van hun privacy waarbij we rekening houden met hun wensen en gewoontes. Kortom: het leven leiden wat ze gewend waren.

Zelfredzaamheid en zelfstandigheid is een belangrijk goed voor onze bewoners. Mocht onverhoopt de zorgvraag toenemen, dan kunnen we deze bieden. Het verhuizen naar een andere locatie of instelling is niet nodig, mits de eigen veiligheid en die van de medebewoners niet in gevaar komt.

Het personeel onderdeel van het huishouden is

De bewoners met elkaar een groep vormen

De kleinschalige woonvorm is gevestigd in het archetype huis

De bewoner in voor- en tegenspoed een bewoner blijft

Bewoners een gewoon huishouden voeren

De bewoner regie heeft over de inrichting van zijn of haar dagelijks leven

24 uurs zorg

Genieten met zorg en aandacht? Dat kan bij prive verzorgingshuis Zorgvilla Valckenborgh. We zorgen niet alleen voor een goede zorg en verzorging. We staan ook klaar tijdens de begeleiding van dagelijkse bezigheden en vaak ook gewoon een goed gesprek. Alles afgestemd op de leefwijze van onze bewoners, waarbij het persoonlijke en de professionaliteit nooit uit het oog verloren wordt. Dat is wat ons onderscheid ten opzichte van reguliere verzorgingshuizen. Bij ons kunnen mensen met zowel lichamelijke beperkingen als dementie terecht. Wel dient men men een zorgzwaarpakket zzp 4,5,6 te hebben. Ook ’s nachts staat ons team met vertrouwde gezichten voor ze klaar.

Zorgkaart

Kennismaken?
Ervaar Zorgvilla Valckenborgh zelf