Wonen

Wonen

Zorgvilla Valckenborgh is een kleinschalig wooninitiatief onder de rook van Eindhoven. Ouderen met een zorgvraag kunnen bij Zorgvilla Valckenborgh het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening, worden zij zo veel mogelijk ontzorgd. Door de geruststelling van een veilige sociale woonomgeving en 24 uurszorg voor hun dierbaren, ontzorgen wij ook familieleden en vrienden van onze bewoners. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Kortom: genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk.

Impressie

Zorgvilla Valckenborgh kiest bewust voor kleinschalig wonen, huiselijkheid, sfeer en de keuze om samen dingen te doen. Onze villa staat midden in het centrum, op loopafstand van alle voorzieningen. Op steenworp afstand bevindt zich het kasteel van Heeze, de Groote en de Strabrechtse Heide. Zowel de tuin alsmede de gemeenschappelijke ruimtes van de villa zijn ingericht met een grote collectie aan hedendaagse kunstwerken en top antiquiteiten.

De zorgvilla

De villa telt 18 studio’s. Alle bewoners beschikken over een zit-/slaapkamer en een eigen badkamer. De grootte van de kamers variëren van ca. 30 tot 50 vierkante meter en dienen met eigen meubels te worden ingericht. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke woonkamer met uitzicht op de tuin, een bibliotheek, leefkeuken, lounge en een serre. In de 3000m2 grote, onder architectuur aangelegde ‘belevingstuin’ kan volop van de vrijheid worden genoten. Er zijn diverse wandelpaden, koi vijver, kruidentuin, kippen en konijnenren en een beeldentuin. Dankzij de tuinomheining en de inzet van de laatste technieken op het gebied van persoonsbeveiliging kan er een veilige woonomgeving worden geboden.

Klik op onderstaande plattegrond om een grote versie te bekijken.

Beganegrond

1e verdieping

2e verdieping

Zorgkaart