fbpx

24 uurszorg

24 uurszorg

Genieten onder de vleugels van zorg en aandacht, dat kan bij Zorgvilla Valckenborgh. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een goed gesprek. Persoonlijk, professioneel en zoveel mogelijk afgestemd op het leven van onze bewoners. Dat is wat onze 24 uurszorg écht bijzonder maakt.

Zowel mensen met dementie als met lichamelijke beperkingen kunnen bij ons terecht, mits men een WLZ-indicatie VV 4,5 of 6 heeft. Onze bewoners kunnen vertrouwen op de beste 24 uurszorg in een warme sfeer, dus ook ’s nachts. Het team is compact, zodat men snel vertrouwd is met alle gezichten.

Zorgvilla Valckenborgh is een open woonomgeving waar bewoners vrijwillig verblijven; wij bieden geen onvrijwillige zorg. Wanneer de gezondheidsrisico’s erom vragen en er geen sprake is van verzet, kan na toestemming van de bewoner, vertegenwoordiger en verantwoordelijke arts toezichthoudende zorgdomotica in de vorm van smart sensoring worden toegepast. Deze draadloze systemen helpen het zorgverlenend personeel o.a. om adequaat te reageren op een directe behoefte aan zorg. Mocht de zorgvraag onverhoopt toenemen, dan kunt u dus bij ons blijven wonen. Verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en/of die van de medebewoners in het geding is*.
*Zie ook onze in- en exclusiecriteria zoals omschreven bij het kopje ‘Doelgroep’.

Impressie

Zorgplan en contactverzorgende

Als iemand bij ons komt wonen bespreken en inventariseren wij van tevoren de zorgbehoefte en gewoonten. Dit leggen we vast in het digitale zorgdossier. De afspraken over de invulling van de zorg leggen we vast in het zorgplan. Uiteraard is het zorgplan dynamisch omdat de situatie kan veranderen.

Men krijgt een vaste contactpersoon binnen de zorgvilla, een contactverzorgende of contactverpleegkundige (CV’er). De CV’er is de persoon die voor de bewoner en de familie het aanspreekpunt is bij vragen over de gezondheid. Ook zorgt de CV’er ervoor dat het zorgdossier actueel is en onderhoudt hij/zij het contact met huisarts en paramedische zorgverleners.

Huisarts en apotheek

Zorgvilla Valckenborgh heeft samenwerkingsverbanden met meerdere huisartsen en de apotheek uit Heeze. De vaste samenwerking heeft als voordeel dat de huisarts kennis heeft van ons zorgconcept en met regelmaat voor huisbezoek in de villa aanwezig is. De huisarts is als uw behandelaar eindverantwoordelijk voor uw gezondheid. De apotheek bezorgt wekelijks aan huis en heeft farmaceutisch overleg met de huisarts en uw contactverzorgende in de zorgvilla.

Zorgkaart