fbpx

Service

Service

In Zorgvilla Valckenborgh staan uw wensen en behoeften centraal. Door onze jarenlange ervaring in de Hospitality branche weten we op het gebied van service een groot onderscheid te maken. Onze service is erop gericht u en uw familie zo veel mogelijk te ontzorgen.

Maaltijden

Bij Zorgvilla Valckenborgh zijn we ervan overtuigd dat bij een goed leven, ook lekker eten hoort. De dagelijks verse maaltijden worden in de open keuken van de villa bereid door onze chef-kok. De maaltijden worden geserveerd in de eetkamer. In de avond wordt er een warme maaltijd verzorgt waar we – indien gewenst – een glaasje wijn bij inschenken. Bij de samenstelling van de maaltijden houden wij uiteraard rekening met dieetwensen.

Over het algemeen is het ontbijt van 8 tot half 10 uur, de lunch van 12.30 tot 14.00 uur en het diner van 17.30 tot 19.00 uur. Gedurende de dag staan diverse dranken voor bewoners ter beschikking.

Schoonmaakservice

Onze interieurverzorgers houden de gemeenschappelijke ruimtes schoon. Ook maken zij uw studio schoon, dit doen ze op de dag en het tijdstip dat ze van te voren met u afspreken. Er wordt wekelijks schoongemaakt en indien noodzakelijk – bijvoorbeeld bij een ongelukje – uiteraard ook tussendoor.

Was- en strijkservice

Bij ons heeft u geen omkijken naar uw was. Uw kleding en linnengoed wordt intern in onze wasserette verzorgt. Het stomen en chemisch reinigen van kleding valt onder de aanvullende dienstverlening.

Aanvullende dienstverlening

Om u extra goed van dienst te kunnen zijn, coördineren wij ook aanvullende dienstverlening. U kunt daarbij denken aan begeleiding bij een ziekenhuisbezoek, het bezoek aan een schoonheidsspecialiste en het reinigen van uw kleding bij de stomerij. De coördinatie van deze extra services verzorgen wij graag voor u. De kosten van het regelen en coördineren kunt u aanvragen bij de locatiemanager.

Zorgkaart