Zorgvilla Eindhoven

Zorgvilla nabij Eindhoven

U of uw ouders wonen op dit moment nog thuis in de regio Eindhoven. Met eventueel de hulp van uw kinderen, extra hulp van de thuiszorg of een mantelwerker gaat dit nog redelijk. Toch speelt u met de gedachte om binnenkort naar een particulier verzorgingshuis te verhuizen. Heeft u bij deze keuze al eens nagedacht over het wonen in een Zorgvilla? In Zorgvilla Valckenborgh nabij Eindhoven staan onze zorgmedewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Meer weten over ons locatie? Lees dan snel verder!

Wonen in Zorgvilla Valckenborgh

Zorgvilla Valckenborgh is een kleinschalig wooninitiatief onder de rook van Eindhoven. Ouderen met een zorgvraag kunnen bij Zorgvilla Valckenborgh het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In geborgenheid en met de voordelen van het gezamenlijke dak, wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk in hun eigen huurappartement. Ondersteund door zorg en dienstverlening, worden zij zo veel mogelijk ontzorgd. Door de geruststelling van een veilige sociale woonomgeving en 24 uurszorg voor hun dierbaren, ontzorgen wij ook familieleden en vrienden van onze bewoners. Deze manier van wonen en leven biedt nieuwe mogelijkheden en creëert tijd en ruimte om te genieten van gezelschap, interesses en bezigheden. Kortom: genieten van dat wat het leven biedt. Want er is nog zoveel mogelijk.

Wij hechten waarde aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van onze bewoners. Ook als onverhoopt hun zorgvraag toeneemt, kunnen zij bij ons blijven wonen. Nogmaals verhuizen is niet nodig mits de eigen veiligheid en die van medebewoners niet in het geding is.

Het personeel onderdeel van het huishouden is

De bewoners met elkaar een groep vormen

De kleinschalige woonvorm is gevestigd in het archetype huis

De bewoner in voor- en tegenspoed een bewoner blijft

Bewoners een gewoon huishouden voeren

De bewoner regie heeft over de inrichting van zijn of haar dagelijks leven

24 uur per dag zorg

Genieten onder de vleugels van zorg en aandacht, dat kan bij Zorgvilla Valckenborgh. Van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden en van intensieve verpleging tot een goed gesprek. Persoonlijk, professioneel en zoveel mogelijk afgestemd op het leven van onze bewoners. Dat is wat onze zorg écht bijzonder maakt. Zowel mensen met dementie als met lichamelijke beperkingen kunnen bij ons terecht, mits men een zorgzwaartepakket zzp 4,5 of 6 heeft. Onze bewoners kunnen 24/7 vertrouwen op de beste zorg in een warme sfeer, dus ook ’s nachts. Het team is compact, zodat men snel vertrouwd is met alle gezichten. Wij beperken onze bewoners op geen enkele manier in hun vrijheden en hebben dus geen BOPZ-erkenning (gesloten afdeling).

Zorgkaart

Kennismaken?
Ervaar Zorgvilla Valckenborgh zelf